Erikoislääkäripalvelut

Kiireetöntä palvelua, laajaa näkemystä sekä lupa viihtyä meidän tiloissamme!

Meillä  vastaanottoon varataan aina riittävästi aikaa. Kotoisa ilmapiiri, viihtyisät tilat ja välittävä henkilökunta ovat kiinteä osa lääkäripalveluitamme.  Käytössämme on laaja työkalupakki koululääketieteen tukena.
Mommy&Me:n lastentautien erikoislääkäri Hanna Roiha toivottaa sinut tervetulleiksi vastaanotolle.

Ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista hoitoa lapsellesi

Lastentautien erikoislääkäri ja osteopaatti Hanna Roiha kohtaa asiakkaansa rauhallisesti ja kuunnellen. Työssään hän yhdistää osaamisensa sekä lääketieteestä ja osteopatiasta. Hanna on työskennellyt lääkärinä Suomen lisäksi Sveitsissä ja Saksassa, missä hän väitteli lääketieteen tohtoriksi. Lisäksi Hannalla on kokemusta lääketieteen tutkijan työstä ja hänet on palkittu sveitsiläisellä Nuoren tutkijan palkinnolla. Omien sanojensa mukaan hän valmistui lopullisesti lastenlääkäriksi vasta synnyttäessään tyttärensä.

Tuttu ja turvallinen neuvolalääkäri

Asiakkaana sinulla on vapaus valita käytätkö neuvolan tarjoamia palveluita vai hyödynnätkö yksityisiä neuvolalääkärin palveluita. Neuvolalääkärikäynnit Mommy & Me:ssä ovat varteenotettava vaihtoehto, jos toivot, että lastasi hoitava lääkäri pysyy samana ja hoitosuhteelle annetaan mahdollisuus kehittyä tutuksi ja turvalliseksi. Ehkä haluat myös hyödyntää nimenomaan lapsiin erikoistuneen lääkärin osaamista. Mukaan tarvitset lapsen neuvolakortin.